HER ŞEY BU SİTEDE
STARDOLL BEDAVALARI ve HİLELERİ  
 
  michael jackson 20.09.2017 07:29 (UTC)
   
 

Michael Jackson King of Pop
(August 29, 1958 – June 25, 2009)

Incredible recording artist, an unmatched performer,
and a true icon...

Discography
  • Got to Be There (1972)
  • Ben (1972)
  • Music and Me (1973)
  • Forever, Michael (1975)
  • Off the Wall (1979)
  • Thriller (1982)
  • Bad (1987)
  • Dangerous (1991)
  • HIStory (1995)
  • Invincible (2001)
     

 

http://www.stardoll.com/tr/clubs/home.php?id=1324272 
tıkla üye ol bak bakiim ne gelio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bedavalarla aran nasıl?
Ayy bayılırım onlaraaa bedavaa
Eh işte zaman buldukça bakıyoz
Bedava sevmem her şey parayla

(Sonucu göster)


  Reklam
  BUNU OKUR MUSUN?
Bak, ben bu site için çok uğraştım.Lütfen emeğimi karşılamak için arkadaşlarına bu siteyi öner.
  SİMLİ YAZI
Eveet simli yazı yazıyorum.Stardolldan mesaj gönder senin adında simli olsun
  BEN KİMİM?
Adım Reyhan Deniz.Stardollum Birinci.
  Sen bu siteyi sevdin baksana buraya kadar okudun
:=)
1 ziyaretçi
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=